Datasikkerhetserklaring 2018-05-31T13:58:35+00:00

TEDAKO Datasikkerhetserklæring

1. Beskytte dine personlige data
TEDAKO verdsetter ditt privatliv, og vi legger derfor stor vekt på å beskytte dine personlige data. Denne personvernerklæringen forklarer og avklarer hvordan vi som datasenter behandler våre kunders og relasjoners personlige data i henhold til GDPR.Denne erklæringen gjelder i situasjoner der TEDAKO behandler personopplysninger.

2. Hva er personlige data?
Personlige data er all informasjon som kan identifisere en person direkte eller indirekte ved henvisning til detaljer som et navn, et identifikasjonsnummer, posisjonsdata eller andre onlineidentifikatorer.

3. Kategorier av personopplysninger som vi samler inn
Den personlige informasjonen vi får er data du aktivt gir oss ved å fylle ut ulike typer skjemaer. Når du bestiller produkter og tjenester eller registrerer deg for våre arrangementer og seminarer, ser etter ledige stillinger eller sender inn spontane søknader, kan vi be deg om å fylle ut skjemaer hvor du gir oss dine personlige opplysninger.

4. Bruk av personopplysninger
Vi behandler dine data innenfor rammene og retningslinjene til relevant lovgivning og vil bruke typer informasjon om deg, for de formålene som er tydelig angitt ved registrering. Vi bruker bare personopplysninger om deg som er relevant og tilstrekkelig for de oppgitte formålene. I tilfeller der vi mener at du har en legitim interesse for å motta en bestemt type informasjon basert på de oppgitte dataene, forbeholder vi oss retten til å sende deg denne informasjonen. Informasjon sendt på grunnlag av legitim interesse vil alltid gjennomgå en vurdering fra sak til sak for å sikre at handlingen er i samsvar med relevant lovgivning.
Vi gjør vårt beste for å kontrollere at personopplysninger som behandles om deg ikke er unøyaktige eller misvisende, og for å sørge for å oppdatere data når det trengs. Vi ber om at du foretar eventuelle relevante endringer i personopplysningene dine, som enten kan gjøres når du mottar informasjon fra oss, eller ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor for å gi oss beskjed om eventuelle endringer.

5. Lagring av personopplysninger
Vi har interne sikkerhetsforskrifter som beskytter dataene dine mot å bli ødelagt, mistet eller ulovlig oppnådd. Ved brudd som resulterer i ulovlig innhenting av personopplysninger, informerer vi de involverte i løpet av 72 timer, og presenterer hva vi skal gjøre for å begrense skadene som det kan forårsake. Vi vil slette dine personlige data når de ikke lenger er nødvendige for det formål de ble opprinnelig innsamlet, behandlet og lagret til, og når du offisielt krever at vi sletter dine personlige data, gjør vi det innen tre måneder. Hvis vi ikke har vært i kontakt med deg i mer enn 12 måneder, forbeholder vi oss retten til å slette personlig informasjon basert på relevans eller spør om du fortsatt vil motta informasjon fra oss.

6. Deling av personopplysninger
Vi selger ikke, handler eller på annen måte overfører dine personlige opplysninger til tredjeparter. Unntak er troverdige tredjeparter som hjelper oss med å utføre vår virksomhet

7. Formål med behandling av personopplysninger
Formålet med å behandle informasjonen vi samler inn fra deg, er først og fremst å gi deg en mer personlig opplevelse. Informasjonen vi ber om hjelper oss til å imøtekomme individuelle behov.For det andre hjelper denne informasjonen oss å sørge for å gi effektiv kundeopplevelse og support, og at alle transaksjoner mellom oss er grundige og effektive. Til slutt hjelper denne informasjonen oss med å forbedre kommunikasjon, som e-postadressen som er oppgitt, kan brukes til å sende deg informasjon og oppdateringer om din bestilling, bedriftsnyheter, oppdateringer, informasjon om andre lignende produkter og tjenester, TEDAKO’s arrangementer og nyhetsbrev mv.

8. Ansvar for informasjon sendt ut basert på personopplysninger
TEDAKO’s ansvar for informasjon sendt ut til personer i vår database er begrenset til kommunikasjon mellom TEDAKO og mottakeren. TEDAKO tar ikke ansvar for eventuell videresendt informasjon utført av tredjepart, eller annen kommunikasjon, med TEDAKO som original avsender som er sent videre til sekundære mottakere. I tilfelle av konfidensiell informasjon, vil vi informer mottakeren om å opprettholde dette.

9. Cookies
Informasjonskapsler er små filer som et nettsted eller en tjenesteleverandør sender til harddisken på datamaskinen din gjennom nettleseren (hvis du tillater det) og som får nettstedet til å gjenkjenne nettleseren din og kan hente og husk bestemt informasjon. Vi bruker informasjonskapsler til å utføre noen viktige funksjoner og forbedre brukeropplevelsen på vår hjemmeside og vår eShop. Du kan slå av informasjonskapsler i nettleseren din, og / eller slette lagrede informasjonskapsler i nettleseren din. Vær klar over at blokkering av informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten til nettstedet.

10. Endringer i vår personvernpolicy
TEDAKO forbeholder seg retten til å oppdatere eller endre denne policyen når som helst og du bør besøke dette nettsted regelmessig for å få den nyeste versjonen.

11. Dine personlige rettigheter
Du har rett til å bli fortalt når som helst hvilke data om deg som vi behandler, hvor de kommer fra, og hvordan vi bruker dem. Hvis du mener at personopplysningene om deg som vi behandler er unøyaktige, gjør du det har rett til å få dem korrigert. Du må da kontakte oss og gi oss råd om arten av unøyaktighet, og hvordan det kan korrigeres.Hvis du mener at dataene dine ikke lenger er nødvendige i forhold til målet de var samlet, kan du be om fjerning. Du kan også kontakte oss hvis du mener at dine personlige data er behandles i strid med lov eller andre rettslige forpliktelser. Når du kontakter oss med en forespørsel om endring av dine personlige data eller med annen innvending, vil vi kontrollere at vilkårene er møtt, hvoretter vi vil utføre eventuelle endringer eller slettelser etc. så raskt som mulig. Du kan utøve dine rettigheter ved å kontakte oss.Du finner vår kontaktinformasjon nedenfor.

12. Hvordan kontakte oss
Hvis du har spørsmål angående denne personvernerklæringen eller vår behandling av personopplysninger, eller vil kontakte oss angående dine personopplysninger, vennligst kontakt oss via post@tedako.no.

< !--START Trio Webcommunication SCRIPT-- >