Tedako pakken 2018-06-26T08:07:04+00:00

Tedako pakken

Med Tedako-pakken får du bedre bilde og lyd på Skype møter

Møter er livsviktig for bedrifter og krever ofte mye tid i arbeidshverdagen. Det er derfor viktig at tiden du bruker på møter er effektivisert, uavbrutt og pålitelig. Ved bruk av Skype for Business kan du samle teamet enkelt og kostnadseffektivt. Med Tedako-pakken får du i tillegg et stabilt nettverk som sikrer at du har kvalitetslyd og et trygt digitalt møterom.

Med Skype for Business og Tedako-pakken kan du kommunisere på flere måter. Lyd- og videosamtaler, skjermdeling og chat alt via din PC eller Mac.

Med Tedako-pakken har du den unike muligheten at du også kan velge å bruke Skype via ditt mobilabonnement, slik får du alt på en regning. Det blir oversiktlig, og tidsbesparende for deg og regnskapsføreren.

Hva er forskjellen på Skype og Skype for Business?

Med Skype for Business får du muligheten til å ringe hvem som helst, uavhengig om den andre parten har Skype fra før eller ikke. Med Skype for Business er du garantert

  • Et stabilt nettverk med større kapasitet
  • Bedre lyd- og bildekvalitet
  • Sømløs samtalestyring

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan du og din bedrift kan få bedre lyd og bilde med Tedako-pakken.

KONTAKT OSS
< !--START Trio Webcommunication SCRIPT-- >