Om Tedako 2018-06-06T12:07:02+00:00

30 års erfaring

Tedako er en komplett rådgiver og leverandør av Telekom- og IT-løsninger til bedriftsmarkedet. Med over 30 års erfaring innen tele- og datakommunikasjon er Tedako synonymt med trygghet, stabilitet, riktige valg og gode priser.

Vi følger kunden hele veien, og kjennetegnes av vår nære og personlige oppfølging – i tillegg til å være kundens rådgiver og leverandør.

Det er sikkert 3-400 ansatte i selskapene som er partnere i Telelcom Norden, av de igjen er det ca. 100 ansatte som som jobber med de tjenester TCN tilbyr. Tedako kan levere i hele Norge og Norden gjennom partnerskapet med Telecom Norden som har 100 ansatte, les mer om Telecom Norden på www.tcn.no.

Ett kontaktpunkt

Tedako er unike i Norge, du som kunde hos oss vil ha ett kontaktpunkt hos oss. Det er den samme personen som vil være din kontaktperson i alle faser i kundeforholdet. Fra rådgivning av løsningen til ditt behov, systemintegrering og videre oppfølging og teknisk support.

Systemintegrator

Tedako er en systemintegrator. Vi designer data og telefonløsninger for din bedrift som er basert på ulike komponenter/leverandører/systemer som integreres til en helhetlig løsning. Vår rolle som systemintegrator rådgiver omfatter design av totalløsning, prosjektledelse av implementeringen, installasjon, test, migrasjon og revisjoner.

Data- og telefoniløsninger

Har din bedrift vurdert å oppgradere deres data- eller telefoniløsning? Vi kan tilby digitale og skybaserte løsninger. Vår rådgiver kan komme på en befaring, og etter en vurdering komme med anbefaling på telefonsystem og nettverk som følger dagens krav sikkerhet og har den nødvendige kapasiteten for din virksomhet.

Hvem er vi?

<b>JØRGEN KJUS</b>
JØRGEN KJUSDaglig leder
Jørgen Kjus var med å starte Tedako i 1985, og er daglig leder i selskapet. Han jobber tett med salg, teknikere og installatører i selskapet. Han har selv tett dialog med kundene. Jørgen Kjus er i stor grad ansiktet utad for selskapet, og har vært sentral i utviklingen av Tedako til å bli Systemintegrator og IT-rådgiver– både når det gjelder produkter og posisjon.
< !--START Trio Webcommunication SCRIPT-- >